Woensdagmiddag Bingo

Woensdagmiddag Bingo

Bingo!

Elke eerste en derde woensdagmiddag van de maand is de bingocommissie actief in ons verenigingsgebouw met de senioren – bingo. De bingocommissie bestaat uit  Hans en Wilma, Maartje, Nel en Joke.   Hans verzorgt de prijzen en draait de bingo en tombola  en Wilma, Nel en Maartje voorzien de leden van de club van hapjes en drankjes.

Ze beginnen om 13.30 uur en er worden vijf bingo rondes gespeeld, de prijzen zijn  allemaal levensmiddelen, daarna is er nog een tombola.  Met de tombola zijn er ook huishoudelijke -, elektrische – en gebruiksartikelen te winnen. Tussen de bingo rondes is er een pauze en voor de tombola is er nog een keer pauze. Tijdens de pauzes zijn de dames actief met het verzorgen van de inwendige mens.

Er wordt gespeeld met plankjes, daarop staan 24 nummers (de nummers lopen van 1 tot 75) . Er wordt gespeeld om boodschappen. Heb je als eerste een lijn: dan heb je al een prijsje. Heb je als eerste twee lijnen dan is de prijs een kleine bak met 12 producten en heb je als eerste een volle kaart dan is de prijs een bak met boodschappen met 16 producten. Heb je bingo of een of twee volle lijnen dan worden de bakken gedeeld

Is uw interesse gewekt, kom gerust eens langs op de woensdagmiddag en wordt lid van onze bingo groep.

De data voor 2024 zijn: 3 en 17 januari – 7 en 21 februari – 6 en 20 maart – 3 en 17 april – 1 en 22 mei (let op, andere woensdag dan normaal!) – 5 en 19 juni – 3 en 17 juli – 7 en 21 augustus – 4 en 18 september – 2 en 16 oktober – 6 en 20 november – 4 en 18 december.

Er zijn al heel wat gezellige woensdagmiddagen geweest. OP elke woensdag zijn er toch zeker 30 mensen bij elkaar die op hun plankjes de goede nummertjes dichtschuiven.

DE prijzentafel : allemaal bruikbare boodschappen