Woensdagmiddag Bingo

Woensdagmiddag Bingo

Bingo!

Elke eerste en derde woensdagmiddag van de maand is de bingocommissie actief in ons verenigingsgebouw met de senioren – bingo. De bingocommissie bestaat uit  Hans en Wilma, Nel en Joke.   Hans verzorgt de prijzen en draait de bingo en tombola  en Wilma, Nel en Joke voorzien de leden van de club van hapjes en drankjes.

Ze beginnen om 13.30 uur en er worden vijf bingo rondes gespeeld, de prijzen zijn  allemaal levensmiddelen, daarna is er nog een tombola.  Met de tombola zijn er ook huishoudelijke -, elektrische – en gebruiksartikelen te winnen. Tussen de bingo rondes is er een pauze en voor de tombola is er nog een keer pauze. Tijdens de pauzes zijn de dames actief met het verzorgen van de inwendige mens.

Er wordt gespeeld met plankjes, daarop staan 24 nummers (de nummers lopen van 1 tot 75) dus niet alle nummers staan op het plankje en heeft u bingo, dan kiest u een prijs!!!!!!

Is uw interesse gewekt, kom gerust eens langs op de woensdagmiddag en wordt lid van onze bingo groep.

De data voor 2023 zijn: 4 en 18 januari – 1 en 15 februari – 1 en 22 maart – 5 en 19 april – 3 en 17 mei – 7 en 21 juni – 5 en 19 juli – 2 en 16 augustus – 6 en 20 september – 4 en 18 oktober – 1 en 15 november – 6 en 20 december.

Er zijn al heel wat gezellige woensdagmiddagen geweest. OP elke woensdag zijn er toch zeker 30 mensen bij elkaar die op hun plankjes de goede nummertjes dichtschuiven.

DE prijzentafel : allemaal bruikbare boodschappen