Wandelen & Avond4daagse

Wandelen & Avond4daagse

Binnen Pontania gaan wij natuurlijk ook dit jaar weer wandelen. Wij hebben een aantal wandeltochten uitgezocht, waaraan we graag willen deelnemen en wij hopen dat meerdere Pontania wandelaars deze tochten met ons mee willen lopen. De kosten voor deelname zijn voor een ieder € 2,50 per wandeling. Er wordt op zondag gewandeld en ze starten om 10.00 uur vanuit het clubgebouw. De afstanden zijn 5 en 10 km. U kunt zich aanmelden voor de tocht bij:
Truus Ernestus, tel. 020 – 6327014

Wandelprogramma 2024

  • 10 maart Ons Genoegen Amsterdam
  • 14 april P. en P. Purmerend
  • week van 29 april voor lopen AVD ( voor leden van Pontania , parcours uitproberen)
  • 13 t/m 16 mei Avondvierdaagse Amsterdam OOst
  • 2 juni Austerlitz
  • 7 en 8 september wandelweekend Pontania        
  • In het najaar zullen er nog twee data bij komen.    

Verslag 2023

 Na twee tochten gelopen te hebben, was het de beurt aan de Avondvierdaagse. Onze wandelaars liepen hun Avondvierdaagse eerder dan de geplande datum. Zo konden ze alvast de route verkennen en kijken of er geen obstakels waren.

Maar op 22 mei was het de beurt aan de overige wandelaars. De eerste dag liep de route via de Ringdijk en de Westelijke Merwede Kanaaldijk en voor de 10 km zat er nog een lus in via de Diemerzeedijk.

Dinsdag werd er een rondje gemaakt op het eiland Sporenburg en het KNSM-eiland.

Woensdag brachten de wandelaars een bezoek aan het Montessori Lyceum Oost. Alle deelnemers konden daar meedoen aan een trappen Challenge. Daarna was er voor iedereen een mooie bidon.

Op de laatste dag kregen de wandelaars onderweg een appel of een banaan namens AH. In het zwembad werden de medailles uitgereikt en kon iedereen nog een duik nemen in het Flevoparkbad. Dit was de afsluiting van een geweldige Avondvierdaagse. Nu weer wachten op de volgende editie die wordt gehouden van 13 t/m 16 mei 2023