De avondvierdaagse zit er weer op!

De avondvierdaagse zit er weer op!

  • Wij hebben een goede Avondvierdaagse achter de rug. 4 dagen wandelen voor heel veel scholen uit Amsterdam Oost en zelfs daarbuiten.
    Op maandag 13 mei was de eerste avond. De route liep vanuit de sporthal naar de Nesciobrus. De 5 km ging daarna terug langs het Amsterdam Rijnkanaal en de 10 km maakte nog een extra rondje via het Diemerpark. Onderweg kregen de wandelaars namens AH een lekkere banaan aangeboden.
  • De tweede dag werd er richting sporenburg en het KNSM eiland gelopen.
  • De derde dag ging het richting Oost en konden de wandelaars een bezoek brengen aan het Montessori Lyceum Oostpoort. De school organiseerde voor de wandelaars die dat wilden nog een trappenchallange. Na het volbrengen van deze challange kregen de deelnemers een fraaie bidon gevuld met water door de leerlingen van de school en de kinderen kregen een trappen certificaat. In school was ook een kleine fancy fair georganiseerd t.b.v. Warchild.
  • De laatste dag ging voor de 5 km richting Kruislaan en de 10 km liepen naar Diemen. Ook op deze dag deelde wij namens AH een lekkere appel uit

In het Flevoparkbad werd de Avondvierdaagse feestelijk afgesloten met een medaille, het opterden van de Eerste liefdesnacht ( een leuk, kleurrijk muziekgezelschap ) en de echte durfals konden nog een duik nemen in het zwembad.

Dit was een mooie afsluiting van 4 dagen wandelen.

Het weer zat de eerste twee dagen mee

Maar op dag drie hielden we het niet droog. De wandelaars kwamen die avond niet met droge kleren bij de finish. Ook onze vrijwilligers haalden die avond een nat pak.

Wij willen iedereen die ons geholpen heeft om deze Avondvierdaagse te organiseren heel erg bedanken. Zonder al die hulp was het ook dit jaar niet gelukt. Wij hopen volgend jaar weer op jullie hulp!!!!!