Eigen wandeltocht 2023 belooft mooie plaatjes en ijs toe

Eigen wandeltocht 2023 belooft mooie plaatjes en ijs toe

Nieuwsgierig naar de wandeltocht? Hier de juiste gegevens

De parcoursen lopen door een stukje veranderd Amsterdam Oost, de KNSM eilanden en Amsterdam Noord. Er zijn weer hele mooie en verrassende straatjes gevonden. Natuurlijk hangt het af van de afstand die je gaat lopen. Doe je de 5 km , dan kom je echt niet helemaal in Noord. Maar welke afstand je ook gaat lopen er is genoeg te zien.

De te kiezen afstanden zijn 5- 10 – 15 of 25 km. De startijden voor de 25 km zijn beide dagen van 9.00 tot 11.00 uur. De starttijden voor de overige afstanden zijn van 10.00 tot 13.00 uur.
Op beide dagen sluit het startbureau om 17.00 uur.

Het startgebouw is clubgebouw S. en O. Pontania, Roomtuintjes 233 1093 TD in Amsterdam.

Het startgebouw is te bereiken met de tramlijnen 1,3, 7, 14, 19 . Met de bussen 22, 37 en 41. Ook het station Muiderpoort ligt op een afstand van 5 minuten lopen.

Met de auto kan je er ook prima komen, maar op zaterdag is er betaald parkeren. en op zondag is het parkeren vrij.
DE inschrijfkosten zijn voor leden van een erkende wandelbond € 2,50 en voor niet leden €3,50. Er is geen herinnering na de toch wel een mooie sticker en natuurlijk voor elke deelnemer een gratis ijsje uit onze befaamde Pontania’s IJskar.

Voor meer informatie bovenstaand telefoonnummer of per mail J.ernestus1@chello.nl

Mooie Plaatjes!!!!! Deze foto’s zijn in het echt te bekijken als je mee doet met onze wandeling. Maar welk plaatje bij welke route hoort?????????

Maar op welke afstand je ze vindt????? De molen misschien op de 10 km? Het bankje in het gras misschien tijdens de 5 km. ?

We zijn benieuwd of je ze tijdens de wandeling gevonden hebt. Dus kies een leuke afstand uit. En veel wandel en kijkplezier!!!!!

een bankje in het gras , is dit de 10 of de 25 km????