BridgeTV: maak je op voor een nieuw seizoen!

BridgeTV: maak je op voor een nieuw seizoen!

Maak je op voor een nieuw seizoen van BridgeTV, we beloven je hele mooie uitzendingen. Vergeet niet komende (en daarna elke maandag) te kijken. Naast vertrouwde gezichten zie je frisse, nieuwe panelleden. Uiteraard gaan de spellen weer onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van Ruurd.

Voor wie?

Speel je nog geen jaar of juist al langer, BridgeTV leert je nieuwe dingen en frist je kennis op. En vooral: je ervaart pas echt hoe leuk bridge is. Een telkens wisselend panel vertegenwoordigt een breed spectrum van spelers. Zo blijft BridgeTV leerzaam voor beginnende bridgers en houdt het basisspelers met al behoorlijk ruime ervaring scherp.

Je kunt weer meespelen en inzenden

Gezien al die vragen die binnenstroomden via de diverse kanalen, hebben jullie weer net zo veel zin in een nieuw seizoen als wij. Geweldig om te horen dat jullie ook met vrienden en met je club samen kijken. BridgeSchool Arnhem bedankt ook alle kijkers voor het inzenden. Het is dus hoog tijd voor een nieuwe opwarmer en je kunt hier weer meedoen!

Het bericht BridgeTV: maak je op voor een nieuw seizoen! verscheen eerst op Nederlandse Bridge Bond.