Een hele warme wandeltocht

Een hele warme wandeltocht

Ons wandelweekend is weer achter de rug.

Voorgaande jaren zaten we altijd in spanning over het weer. Zou het niet regenen of stormen.

Dit jaar hadden we te maken met een ander weer type. Het was tijdens ons wandelweekend ontzettend heet.

Dit was waarschijnlijk de oorzaak van het lage deelnemers aantal. Jammer voor al het werk , maar de wandelaars die er waren hebben een fijne wandeling kunnen maken. Soms was er wat onduidelijkheid over het parcours, maar dit leverde geen grote problemen op. Het blijft moeilijk om een parcours te schrijven en ook om het te lezen.

Er waren ook een aantal leuke momenten. We hebben leuke gesprekken gehad met verschillende wandelaars, oude buren vonden elkaar tijdens de wandeltocht weer terug en voor alle deelnemers was er na de wandeltocht ons befaamde ijsje. Door de warmte onderweg werd dit ijsje extra gewaardeerd.

Deze wandeltocht hadden we ook een primeur. Tijdens de wandeltocht kregen wij van onze nieuwe wandelbond de S.G.W.B. een vlag en een stempel aangeboden. De stempel is direct deze wandeltocht gebruikt en de vlag wapperde naast onze Pontania vlag aan ons clubgebouw.