Trainingsprogramma vrouwenparen EBL

Trainingsprogramma vrouwenparen EBL

De BridgeBond nodigt (ambitieuze) vrouwenparen uit zich in te schrijven voor het online trainingsprogramma van de EBL, de European Bridge League. Dit geldt nadrukkelijk ook voor paren die (nog) geen deel uit maken van de nationale selecties. De 1e training staat gepland op woensdag 13 maart.
Het programma voor de komende twaalf maanden vind je hier. Opgave voor deelname geldt per training (eens in de maand op woensdagavond, na de zomervakantie op maandagavond), je legt je dus niet meteen al vast om aan de hele serie mee te doen.
Opgave en/of meer informatie kan via vrouwencoördinator Jacco van Egdom. Inschrijving kan per paar maar bij voorkeur als team. Hieronder vind je de officiële tekst van de EBL.

This online training program is your NBO’s opportunity to give female players in your NBO the option to step up their game, increase their Bridge self-confidence and allow them to participate in higher level competitions in your NBO and in the international Bridge arena.
It’s free of charge, and all you need to do is to share the information with them.
We will conduct the first session on Wednesday, 13th of March, 2024. In this session we will have the pleasure of hosting Giorgia Botta, an Italian (now US) professional bridge player and teacher.
More information on women’s bridge can be found here.

Het bericht Trainingsprogramma vrouwenparen EBL verscheen eerst op Nederlandse Bridge Bond.