Chantagefoto’s Brugman Club boven water!

Het is vandaag ÉÉN APRIL en dat is EEN VERSCHRIKKELIJKE DAG met ALLEEN MAAR practical jokes.

Zijn er in ABC-verband nog leuke grappen te maken die net iets dieper gaan dan het niveautje scheetkussen op de stoel van de voorzitter; het verhaspelen van de naam van de Toastmaster van de Avond; of het ‘nieuws’ dat we na het afsluiten van een voordelig sponsorcontract nu de Marlboro Brugman Club gaan heten en iedereen voortaan wekelijks een slof sigaretten krijgt toegestuurd?

Tja. Nou. Grutjes. Gossie. Schiet mij maar lek.

Maar toch. Toen we onlangs onze oude Facebook-groep opruimden en buiten gebruik stelden (want we hebben nu deze website) kwamen allerlei clubfoto’s uit de oude doos naar boven! 2017 – het is een eeuwigheid geleden. Trump begon zijn presidentschap, Harvey Weinstein was vrij, Rutte was premier voor de eeuwigheid en Eberhard van der Laan leefde nog, het grootste gedeelte van 2017. Het was een andere tijd.

Als herinnering aan die rimpelloze tijden van toen heeft uw webmeester de verschrikkelijke, afgrijselijke, goddeloze en schaamteloze portretjes van de goddelozen en schaamtelozen van weleer verzameld, om vandaag, op 1 april, als slechte grap te herpubliceren. Het is om jullie eraan te herinneren: das war einmal. Het was trouwens zonde om het hele archief weg te gooien. Marije zonder bril! Dennis zonder baard! Alfred zonder haar! Onherkenbaar!

En als je dan bovendien boven een duf bericht met alléén maar saaie archieffoto’s op 1 april een spannende kop zet, zoals ‘chantagefoto’s Brugman Club boven water’, dan leest elk lid je artikeltje en heb je als webmaster een ongelofelijk flauwe maar zeer geslaagde 1-aprilgrap gemaakt…

En als je er niet om kunt lachen? Tja. Schiet mij maar lek :-).