De  loten voor de grote Pontania-loterij zijn weer te koop

De loten voor de grote Pontania-loterij zijn weer te koop

De Pontanialoterij is weer van start gegaan! Wil je bijdragen aan een goed doel en tegelijkertijd kans maken op fantastische prijzen?
Doe dan mee met de Pontanialoterij! Op vrijdagavond 5 januari zal om 20.30 uur de trekking plaatsvinden in het clubgebouw.

Vanaf heden tot 29 december verkopen we loten aan leden, hun familie en iedereen die ons wil ondersteunen. Dus steun Sport- en Ontspanningsvereniging Pontania en speel mee met onze loterij!

Nieuwe prijzen!

Om de verkoop van loten aantrekkelijker te maken, hebben we ons prijzenpakket vernieuwd en uitgebreid. We hebben geweldige prijzen in natura om te winnen, zoals een wasmachine , een fiets, een steelstofzuiger,een LED-TV, een inductiekookplaat en nog vele andere prijzen.

Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, waardoor we meer prijzen kunnen uitreiken binnen ons budget. Meer kansen om te winnen dus!

Voor een halve euro ben je al deelnemer!

Draag je ons een warm hart toe? Koop dan loten en steun de activiteiten van Sport- en Ontspanningsvereniging Pontania. Met de opbrengst van de loterij willen we dit jaar weer veel activiteiten ondernemen, het gebouw onderhouden en de Avondvierdaagse voor de buurt helpen organiseren. Een lot kost slechts €0,50 – maar vijftig cent! Heb je onze vrijwilligers gemist? Geen zorgen! Je kunt je loten ook eenvoudig online kopen via onderstaand contactformulier.

Zet in je bericht hoeveel loten je wilt kopen: