Vertrouwenscontactpersonen (VCP)

Vertrouwenscontactpersonen (VCP)

Iedereen, van clublid tot clubbestuurder, kan te maken krijgen met vormen van grensoverschrijdend gedrag. Een veilige bridgeomgeving wordt mede gecreëerd door het aanstellen van een vertrouwenscontactpersoon.

Sinds kort hebben we twee nieuwe vertrouwenscontactpersonen die een luisterende, adviserende en ondersteunende rol hebben, namelijk Miguel Mendes de León en Rianne Muller. Meer informatie en hun contactgegevens vind je hier.

De VCP is er voor iedereen die vragen heeft over grensoverschrijdend gedrag of die over een incident een vertrouwelijk gesprek wil voeren. Maak je iets mee waar je je niet prettig bij voelt? Neem dan vooral contact op met de VCP.

Het bericht Vertrouwenscontactpersonen (VCP) verscheen eerst op Nederlandse Bridge Bond.