Slotdag Tweede Divisie parencompetities

Slotdag Tweede Divisie parencompetities

Op zaterdag 13 april wordt op drie plaatsen in het land de slotdag van de Tweede Divisie parencompetitie gespeeld. 82 paren strijden verspreid over de drie regio’s voor de drie promotieplekken per regio.

In Zwolle spelen de 28 paren nog negen ronden van vijf spellen, zodat tegen ieder ander paar een keer gespeeld is. In Leidschendam worden door de dertig paren nog negen ronden van vier spellen gespeeld. In de regio Eindhoven spelen de 24 paren twee keer tegen elkaar. Deze keer in Helmond waar nog vijftien ronden van drie spellen worden gespeeld, zodat tegen elk ander paar twee ontmoetingen zijn geweest. De paren op de bovenste drie plaatsen in elke regio promoveren naar de Eerste Divisie paren.

Op 20 & 21 april is het tweede en laatste weekend van de Meesterklasse en Eerste Divisie paren, in NDC Den Hommel in Utrecht.

Meer informatie over de parencompetities vind je in de kennisbank.

De uitslagen vind je op de uitslagenpagina.

Het bericht Slotdag Tweede Divisie parencompetities verscheen eerst op Nederlandse Bridge Bond.